088 4000 100 info@advanced-ict.nl

Desktops

Het is voor ons altijd weer een leuke uitdaging om de beste desktop PC te leveren, die past bij de specifieke wensen van de klant.

Wij hebben een ruim assortiment aan desktops en thin clients.

Samen bepalen we waar de desktop voor ingezet wordt. Als het een zakelijke desktop is kijken we wat de voorwaarden zijn om optimaal te werken.
Daarnaast kijken we of het noodzakelijk is om te werken met een desktop. Wellicht is het namelijk beter en makkelijker om te werken met een Intel NUC.
Ben je iemand die veel met videomontage werkt, dan is een Desktop met een krachtige videokaart en voldoende werkgeheugen nodig.

In samenspraak met onze klant kijken we wat het best past.

Servers & Back-up

Als bedrijf ben je de afgelopen jaren gegroeid en je merkt dat de server trager is geworden. Wellicht is hij aan vervanging toe. Samen kijken we wat de oorzaak is van de traag werkende server.

Daarnaast kijken we of de huidige server nog wel past bij de organisatie zoals deze nu opereert. Mogelijk is een andere manier van werken beter. Wellicht wil je dat medewerkers ook vanuit huis gaan werken.

Advanced ICT kan een server (met Terminal Server) leveren, maar we kunnen ook kijken welke mogelijkheden er zijn om in de cloud te gaan werken.

Door jullie wensen te inventariseren kunnen we daarna de kosten tussen beide opties voor jullie uitwerken. Het doel is altijd om een server te leveren die past bij de wensen van de organisatie.

Back-up systeem
Als organisatie ben je voortdurend bezig met data. Het is daarom van belang deze data te beschermen tegen verlies. Wij kunnen je daar bij ondersteunen. We adviseren bij vraagstukken rondom back-ups en realiseren storage oplossingen die passen bij je organisatie. Wij kunnen adviseren hoe je de gegevens van je organisatie veilig en effectief kunt opslaan.